Skräddarsydda lösningar för dina behov

Rätt lösning för dig

Vi hjälper dig att hitta rätt lösning. Det spelar ingen roll vart i Sverige du befinner dig, om du är nystartad eller om bolaget har funnits i flera år. Utifrån din verksamhet och era behov tar vi fram ett upplägg som passar just ditt företag.

Vi står upp för Sveriges företagare

Snabb och personlig support
Stabil täckning i hela Sverige
Skräddarsydda lösningar efter dina behov

Vilka är kunder hos oss?

Entreprenörer 34%
Hantverkare 30%
Frisörer 23%
Frilansare 27%

Vårt erbjudande

Vi vill förenkla vardagen för Sveriges företagare och tror att personlig och effektiv service är nyckeln. Som kund hos Telavoice slipper du sitta i långa telefonköer för att få hjälp och du blir inte vidareslussad till flera olika personer för att få svar på en fråga. Hos oss får du en kontaktperson som hjälper dig från uppstart samt med löpande support under hela samarbetet.
Affärssamtal i hela Sverige

Få mer tid till kunder, kollegor och leverantörer med telefonväxeln i fickan

Med våra växeltjänster i mobilen kan du tryggt och enkelt se till att dina kunder får hjälp och att inga samtal faller mellan stolarna. Du kan ta emot, koppla och fördela samtal rätt mellan teammedlemmar – direkt i mobilen. Med vår kommunikationslösning kommer du göra din vardag lättare och öka upplevelsen hos era kunder.

Sitter du i möte, är sjuk eller på semester? Vi har växeltjänster för alla tänkbara situationer så att dina kunder alltid får ett svar. Justera växeltjänst enkelt i vår app.

Är du osäker på vilka växeltjänster ditt företag behöver? Boka ett telefonmöte för förutsättningslös rådgivning

Behåll helikopter-perspektivet med vår app

I vår app kan du koppla samtal, öppna och stänga växeln, justera växelsvar, se samtalslogg och mycket mer. Du kan enkelt se tidigare fakturor och administrera rättigheter för dina användare.

Vår app hjälper dig exempelvis när du är:

  • Upptagen i ett viktigt möte
  • På tjänsteresa
  • Hemma med en förkylning
  • På semester och åker skidor